Toulouse FC – FC Nantes

Toulouse je na kraju jeseni izgubio malo dah, zahvaljujući čemu slijedi blagi pad u tablici. No, svakako ništa nije izgubljeno, jer je točka Online kladionica Unibet razmak između timova u devetom i petom mjestu su u biti minimalan.

No, Nantes je pomogao puno žalbe trener Girard, čije mjesto je došao bivši portugalski reprezentativni Sergio Unibet najboljih bonus Conceição-. Pod njegovim vodstvom, Les Canaris je osvojio dva puta zaredom (prethodno nezamislive stvar) i barem privremeno skočio iznad proleti Bet365 bonusi zoni. No, to će sigurno želite privući još više pojačanja. Domaćin Olympiakos Felipe Pardo, bit će momčad koja u posljednje dvije i pol sezone barem svaki je postigao ciljeve svega, vjerojatno će biti dovoljno.

Nicolaj Thomsen Štoviše vratio kući u Dansku. A vjerojatno nije ni spremna kolbeinn sigþórsson, iako je njegov povratak na teren nakon duge ozljede već se polako približava. On će vidjeti tko je trener će radije u centru obrambene linije. Moglo bi zapravo dogoditi da Oswaldo VIZCARRONDO ostati samo među zamjenama i na njegovo mjesto ustaje Koffi Djidji.

Nedostatak za goste mogao ležati u činjenici da će se ove godine igrati treću utakmicu. U uvodnom kolu Coupe de France, iako je pobijedila, ali u četvrtfinalu Liga kup izdao im stabljike Nancy. Toulouse također može koncentrirati samo na ligi. I to je zaista zanimljiva godina odvija. I to je sasvim moguće da će se mnogo odlučio do završnog kruga.

Pascal Dupraz neće moći koristiti usluge Steeve Jaga, koji neka znak stop igra za karticu. Njegovo mjesto u obrambenom kvartetu treba zauzeti Uroš Spajić. Tongo Doumbia i Yann Bodiger vjerojatno će igrati veću dubinu polja, koja će imati više prostora Ola Toivonen.


Martin Braithwaite podrška u trenutku napada također se očekuje od osamnaest godina Odsonnea Edouarda. No, hoće li to biti dovoljno?