O2 TV ide na nogometnom talk show s glumcima i zabavljačima

O2 TV digitalna televizija će od 20. veljače novi zabavni program nogometnog okruženja Tiki-Taka.


U ulozi komentatora osim ljudi iz okoline diže glumci i zabavljači. Na današnjem sastanku s novinarima, rekao Unibet poker platforma je direktor O2 TV Sport Marek Kindernay. Show će voditelja Petra ređenje.

Televizija je sličan format inspiriran u Njemačkoj. On ga je očekujući da će nogomet koji će privući ljude koji se brinu o ovom sportu još nezainteresiranog.

U ulozi komentatora iz redova bivših nogometaša će biti u emisiji koja će se emitirati svakog ponedjeljka u 20:00 CET, na primjer, Bet365 prenose uživo Vladimir Šmicer i Bet-at-home poker platforma Tomas Ujfaluši. Među stručnjacima izvan vrhunskog sporta Kindernay nominiran glumac Leoš nogu. Sastav gosti iz djeluje okoliša trebaju se mijenjati sa svakom panelu.

O2 TV također priprema uživo utakmice austrijske Bundeslige Tipico i ruski i francuski nogometni kup. Partner pubovi i restorani, što se podudara sa O2 TV prijenos, tvrtka je pripremio igru ​​za svoje goste, koji imaju pravo savjete o nogometnim rezultatima u Ligi prvaka i Češkoj ligi može osvojiti bačvu piva za cijelu pub. Pubovi su uključeni u projekt O2 sportskog filma je 1200.

O2 TV Sport je započeo u kolovozu 2015. Godinu dana kasnije pridružio se namjenski kanal O2 TV Soccer, au siječnju ove godine tvrtka pokrenula sličan program usmjeren na prenošenje teniski meč.