Košice kell nyerni, Oulu, finnek a hazai bajnokságban nem

Kosice. HC Košice jégkorong játékosok várnak az utolsó előtti meccs a csoportkörben a Bajnokok Ligája.

osztályokon Antona Tomka szerdán bemutatott jégen finn csapat Kärpät Oulu, amely az első közös harci engedett 1: 2. A meccset vezetők és csoportok védelmében harcolnak egy esélyt, hogy előre a következő szakaszba. Ők tudják, mi vár rájuk

Košičania játszott négy ülést tartott az utolsó negyedik csoportja és a számla három pontot. Annak érdekében, hogy a rájátszásban a reményben kell középpontjában Oulu feltétlenül nyerni. Szemben a vezető csoportok, hogy nem lesz könnyű feladat.

„Nagyon jól tudjuk, mire számíthatunk. A finnek csinálnak kiváló korcsolyázás, és rendszeresen, nagyon veszélyes a korongot. Meg kell védenünk tökéletesen oda ellentámadást.Szükséges lesz, hogy elfog a kezdeti nyomás finnek „mondja csatár Marek Bartánus.

A finn csapat kölcsönös mérkőzés egy hónappal ezelőtt lőtt Kosice teljesen, különösen az első időszakban megmutatta minőségű.

unibet online sportfogadás Az első kölcsönös játék a jég mutatják, hogy az első perctől az utolsóig játszottunk koncentrált. Semmi úttörő kitalálni, és csak játszani, „mondta Bartánus. A bajnokságban azok nem

Karp, aki finn bajnok, a legjobb bevezetés a unibet ingyen fogadások finn verseny sérülése, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Miután hat játékot játszott az 5. fokára liiga .

„Bevallom, hogy nézek ki, mint játszani. Amennyire én a közelmúltban elvesztette három játékot egy sorban. Amikor a csapat nem, ez úgy érzi, hogy a játékot.Erre azonban nem tudunk támaszkodni. Ők a favoritok, akkor ott abban a helyzetben esélytelenebb. A minőség az ő oldalukon, de fogunk csinálni a lehető legjobb eredményt. Meglátjuk, hogy megy, „mondta Bartánus.

Košičania utazik Finnországba nélkül tapasztalt csatár Jiřího Biceka, de a játék kell Tomáš Hrnka hogy a vasárnapi mérkőzés ellen Besztercebánya séta.

„Nem megyünk játszani védekező jégkorong, hanem vonzó, támadó. Hiszem, hogy a fiúk, hogy felelősségteljesen egyezik. Megpróbálunk egy jó eredmény, „az asszisztens edző sport menedzser Tomka egy Paul Košičans Zubek. Az A-1 Kärpät 4 2 1 0 1 11 9 8 4 2 Kölner Haie 2 0 08:10 1 1 7 3.Liberec White Tigers 4 2 0 0 2 4 6 13:11 HC Košice 4 1 0 0 3 08:10 3 Az A-csoport

17.30 Liberec White Tigers – Kölner Haie

18:30 Kärpät – HC Kosice

unibet sportfogadás online