Djokovic most kergeti egység Nadal a fűben

Bratislava. Spanyol Rafael Nadal balkezes vezetett, mielőtt a Grand Slam tornán Roland Garros-es vezeték 450 ponttal megelőzve a szerbek Novak Djokovic és győzelme után Párizsban, a Post World egységek fenntartása.

Egy hónap múlva, a helyzet hasonló a korábban Wimbledonban. Nadal meg kell védenie a cím újra, ha azt akarja, hogy maradjon a trónon. És még, hogy esetleg nem lesz elég, ha Djokovic küzdötte a végső. Szerb teniszező most helyzetben a veszteség csak 65 pont.

A legrégebbi és leghíresebb Grand Slam torna kezdődik a londoni füvön már hétfőn. A nyertesek a férfi egyesben és női egyes kap egy prémium 1,1 millió. üti.Federer akar hetedik cím

„Fizikailag és szellemileg jól érzem magam”, mondta a hivatalos ATP Tour honlapján Djokovic. „Úgy vélem, hogy ebben az évben is a lehetőséget, hogy nyerni Wimbledon, mint valaha. Van önbizalma, az első hat hónapban az év volt a legjobb a karrieremben. „

Belgrádban született, ami unibet internetes fogadóirodák a szlovák edző Marián Vajda idén a versenyeken Match egyenleg 41 1. Az egyetlen alkalom, elvesztette az elődöntőben Roland Garros Roger Federer Grand Slam-felvevő.

Djokovic Wimbledon jött messze az elődöntőben (2007, 2010). Tournament 2003 óta uralt Federer öt címet egymás után váltotta Nadal.

A svájci teniszező csatlakozott a vezető két évvel ezelőtt, és most azt akarja, hogy rendezze hét győzelmeit amerikai Pete Sampras.Federer lesz, mint a Roland Garroson támadás az árnyékból harci pár Nadal – Djokovic a világ első számú.

A brit rajongók teszik a reményben, hogy az idő megérett a szeretett Andy Murray. A hazai teniszező nyerte a kislemez Wimbledonban utoljára 1936-ban – Fred Perry.

Amennyiben harcoltak az utat az utolsó négy legmagasabb megjelenései, párok játszott volna, valamint egy hónappal ezelőtt Párizsban: Nadal (1) – Murray (4), Federer (3) – Djokovic (2). Navratilova úgy véli, az orosz

A női egyes uralta 2000 óta az amerikai Williams nővérek. Érett Venus emelte a trófeát a feje fölött, és ötször Serena négyszer.Csak az orosz Maria Šarapovová 2004 a francia Amelie Mauresmová és két évvel később tudta szorítani közöttük.

szószólója tavalyi vezető Serena Williamsová után sérülések és betegség visszatért a múlt héten a verseny után közel egy év szünet. Venus volt a betegszoba elmúlt öt hónapban. Hosszú szünet tükröződik a saját teljesítményét, és így nem női egyes idén egyértelmű kedvence.

kilencszeres győztes a verseny az All England Club a következő években 1978 – 1990 Martina Navrátilová adja a legnagyobb hope Sharapova és kínai nő Li, győztes Roland Garros. Grass felület nem túl Tanács világ első számú Caroline Wozniacka, aki még mindig vár az első Grand Slam-címet.Boka sérülést hiányzik a másik WTA játékos a rangsorban belga Kim Clijstersová. Hantuchova tartott hátsérülés

szlovák együttest a fő verseny és a jobb Karol Beck Lukáš Lacko. Mindkét előre a képesítések és csatlakozzanak a trió Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová, Magdaléna Rybáriková.

Hantuchova az elmúlt hetekben került kiváló formában, de Londonba utazott, hasi izomsérülés A szombati elődöntőben a cseh Petra Kvitova Eastbourne. A mérkőzés végül skrečovala. Wimbledon lottószelvény fordulójáig 1 unibet online fogadási aug rendelt orosz Vitaly Diačenkovú (168. a WTA).

“Ha még egy százalék esélye van, akkor biztosan alakul ki,” mondta Daniel. Eastbourne után ismét a szlovák egység a világranglistán költözött fel 23. helyre.Ez egy nagy étvágya a tenisz, de lelassult a sérülései. Egy héttel ezelőtt a döntőben Birmingham zavarta jobb vállát.

Wimbledon játszik folyamatosan 2001 óta, a korábbi csúcs egy kör a szezon 2002. A fű népszerű felületeket az első helyen. Egy év lenne itt szeretne játszani az olimpiai tornán. Ticket szlovák teniszezők az 1. fordulóban:

Lukáš LACKO – Greg Zemlja (SLO). Daniela HANTUCHOVÁ (25) – Vitalija Diačenková (Rus). Magdaléna RYBÁRIKOVÁ – Victoria Azarenková (4-Biel).

Dominika CIBULKOVÁ (24) – Lucic Mirjana (HRV.) Karol BECK – Carlos Berlocq (Arg).

unibet sportfogadás bónuszok