Celta Vigo – Deportivo Alavés

Tipičan bitka sredine tablice domaćini Estadio Estadio Balaídos, koji pozdravlja dvoboju Celta Vigo i Deportivo Alaves. Cijeli dvoboj će biti još više intrigantna da je između dva kluba, postoji minimalna razlika od samo dva boda, tako da je to nešto igrati za.

Celta Vigo nedavno se vratio na tempo i uhvatio formu. Prvo je dublje ulazio u kupu Copa del Rey, au posljednjem kolu Primera Division i ostavila protivnika s gubljenja volje i glave pune pitanja. U stvari, oni su stavili sva četiri gola za dva strijelaca Celta jer Daniel Wass je jednom udario protivnika, a potom u svoj cilj. Srećom, Celta Vigo napadač Aspas u obliku te odluke.

Sam nakon što je igra više puta naglasio da je dobar oblik tima je prvenstveno odgovornost tima, a ne samo sebe. “Za rezultat uvijek Dre sve sabrati i nadati bodovima. Ponekad se to radi bolje, ponekad ne. No, to je timski sport, pa čak i ako je netko više vidjeti, to ne znači da zaslužuje više pohvala. volim zakončovatel sam bez moje suigrače ništa “, kaže on s poniznošću Aspas.

Celta Vigo ranije smatralo tamno konj natjecanja, a željeli biste ponovno gledati u čaše. Oni još nije pokušao, a trener Berizzo štoviše sama ne objavljuje takve misli. Za sada, dosta sa hvalu njegovu strijelac Aspas.

“Iago je naš ključni igrač. On ima puno iskustva, ali i bez premca želja da se poboljša i da radi za momčad. On ima 15 golova ove sezone, a mi smo u sredini. Nadam se da će sve više i doprinose činjenici da gledatelji opet na našem stadionu posthumno. Aspas je odličan primjer profesionalca. puno mladih dečki bi htjeli biti poput njega, Bet365 prenose uživo ali to je ne samo o vještinama, “zna mladog trenera.

Sada su došli na Estadio Balaídos stadiona Deportivo Alaves Bet-at-home poker platforma koja je kao mala jedinica ne potpuno pogrešno. Sada on posjeduje solidnu 12. prečke Online kladionica Bet365 da je vaš konkurent, a protivnik u nedjeljnom dvoboju gubi samo dva boda. U posljednjem kolu vezan za primjer Alaves jake Bilbao. A prema treneru defanzivni Pellegrino najveće oružje Alaves.

“Imamo dobre branitelje, ali to još uvijek ne oštrenje sustava. Prije svega, mi pokušati igrati do samog kraja, što ponekad može biti malo naporan, ali ako uspijemo, onda je problem dati nam cilj. Igramo puno uvučeni stil u obrani i uz to se potkrepljuje činjenicom da je iskren spriječio svima. uzorak vraća i naši napadači, »njegov otkrila recept. Primjenjivat će se na Celta?