Austria Vídeň – Astra Giurgiu

Ha azt szeretnénk, hogy a két csapat az utolsó előtti fordulóban lehető legjobb kiindulási helyzet, a pont ezt párbaj lesz kevés. Ausztria jelenleg a legközelebb nyereség a második helyen. Ha ő is nyerhet egy másik csoportja, véglegesen száműzni esélyt, hogy gyakorlati Astra. És ha ebben a helyzetben Pilsen sikerül teljesen Rómában, a teljes osztrák ünnepelni idő előtt.

Mindkét mančafty nepyšní egy nagyon erős védekező kilenc gól ellen az elmúlt négy fordulóban meglehetősen hízelgő számát. Másrészt, ők is gólokat. Astra öt Felvett nekik, még nyolc Ausztriában. Már az első közös meccs, ami esett öt teljesen pontos beavatkozások bizakodásra ismét támadó látvány.

Az osztrák klub csapatok a román kiegyensúlyozott költségvetés, tízből négy Bet365 bonusz mérkőzést nyert, kötött három, és elvesztette három. De Astra Ellenfelek Ausztria nem tudja, hogyan. Már az utolsó előtti szezonban az Európa Liga esett mindkét Salzburg és még a tárgyévben, ez az adat nem tudja javítani szeptemberben.

A klub a város Giurgiu sport Fogadás internetes súlyosságát a pénzügyi nehézségek, így minden tavasszal harc az Európai jelenetet újra Tudni brought néhány kacsa a dobozok. És ez minden bizonnyal egy nagy motiváció a csapat edzője Marius Ez Sumudicy nem teljesítette a törekvések a bajnokságban és legfeljebb tíz. Másrészt, miután a nemzeti csapat sikerült kitörni, hogy le Craiova.

Astra lesz Bécsben minden esetben strategize. Hogy Sumudica felismeri a helyzet diktálja, amelyek elérnek legteljesebb. “Mi fog támadni,” ígérte. “Mi készül a játék az élet és a halál. Ez azt hiszem a játékosok mindent meg fog tenni a győzelem, és reméljük, hogy az utolsó előtti fordulóban. Azt mondják, hogy amikor sikerül, a 80-90 százalék tényleg megnőnek.”

Ausztria kell lennie sokkal óvatos védelmi especiall. Utolsó magas vereség 2: 4 római Adversary csomó játékot pochroumala bizalom, akkor kígyó otthon a bajnokságban elszenvedett váratlan Boer Altach. Főpróba az aktuális kulcs találkozás, de kijött szilárdan ibolya, egy tiszta lapot, és tutored Ried 2: 0.

Sportigazgatója Franz Wohlfahrt bármilyen más Plichta bármiféle tudomány. A legrosszabb esetben, Ausztria még mindig meg kell küzdeni, hogy előre Pilsen. “Örömünkre szolgál, hogy mi valóban most abban a helyzetben, mint mi játszott a play-off”, mondta. “Bárcsak minden esetben biztosítani tudjuk, hogy mindent, mielőtt a nyolcadik decemberben.”

Fő kísérleti Thorsten Fink érzett nagy lelkesedéssel a fülkéből. “Astra egy tapasztalt csapat és egy felső csatár előtt Alibeca. Tiszteljük, de nem kell félni,” mondta. “Van egy hihetetlenül jó csapat, hogy magabiztos és húzza össze. Érhetünk el valamit kézzelfogható. A második legfiatalabb csapat Európa Liga lenne egy nagy dolog eljárást.”

tovább: http://bonusz-online.com