AFC Bournemouth – Arsenal FC 3:3

Kao i prošle godine, Arsenal je na uvođenje nove godine off na visokoj gubitak na jugu Engleske, gdje je već izgubio Bournemouth 3: 0th Cilj Daniels, Wilson i Fraser u završnoj dvadeset minuta, međutim, biti u mogućnosti odgovoriti na Alexisa Lucas, koji je u drugom okruženju minuta dodaje Olivier Giroud Arsenal i uređena tako barem jedan bod, što Bet-at-home kladionica Unibet je u konačnici cijena zlata.

Nakon što je mlak otvaranja pětiminutovce Bournemouth počeli kontrolirati igru ​​i to ne samo od strane Arsenala branio u stvaranju bilo kakve šanse, ali on sam Petr Cech more brige. Stanislas lukav udarac još uvijek na češkom vrataru došao, Unibet zahtjevi klađenja ali to nije dugo obrambene domaćini još uvijek dopušteno. Autor početnih ciljeva utakmice postao je Charlie Daniels, koji je uzeo prednost od oklijevanja Héctor Bellerín i spalio bliski vyběhnuvšího Cech.

Kako bi se ugriz gosti nisu bili dovoljno, ubrzo nakon što je cilj iza Granit Xhaka počinio nepotreban prekršaj na rubu kaznenog prostora i sudac Michael Oliver naglasio nemilosrdno kaznu. Calum Wilson je ponudio priliku nepohrdl i Bournemouth tako da nakon dvadeset minuta vodio iznenađujuće 2: 0th

Arsenal bijeda nastavio kasnije ozlijeđen Francuska Coquelin, čiji je travnjak zamijenjen Alex Oxlade-Chamberlain. Arsene Wenger tako nakon odlaska Mohammed Elnenyho Afričkog kupa nacija i ozljede Santi Cazorla odjednom ima samo dvije klasične srednje rezervista. Čak i uz dodatni marža dvoubrankovým Trešnje nisu htjeli odustati u ofenzivi, a on je još uvijek bio opasan dojam, dok je potpuno rastrojen Arsenal za cijelu prvu polovicu Artur Boruc može ugroziti jedan pokušaj precizno gađanje.

Nakon promjene strana, dok je Arsenal već zapinjanje svoje protivnike u svojoj polovici i dobio više od 70% posjeda, a još jedan treći cilj navečer pao na mreži domaćina. Arterova cilj rana još uvijek nije priznata zbog cilja onda Wilsonovim rukama, ali samo minutu kasnije pobjegao aktivna Fraser na lijevoj strani, uz svjetlo přistrčení osvojio dvoboj sa Bellerina i tlo kamen pronašao pukotinu između nogu Petr Cech.

Do dvadeset minuta prije kraja Topnici dobio prvi udarac na gol, i odmah je imao uspjeha. Giroudovo dizanje lopte do stražnjih poštom na glavi zarobljeni Alexisa Sancheza, koji ste dobili loptu blizu net. Arsenal je iznenada zaživjela i samo je pet minuta kasnije je bio off to dobar drame. U si je Lucas Pérez našao sam lijep udarac na pijesku, nakon blagog zavoja Giroud još uvijek iznenađeni Boruc i odjednom je pokazivao rezultat 3: 2.

Izvrsna Unibet prenose uživo prilika da se vrati kući s dva gola vodstvo imala kopačce Ryan Gosling, ali Čech se prije svog cilja neukočíroval. Za manje od minute kasnije, još gore trešnje šanse za pobjedu održavanje kapetan Simon Francis, koji je kao nespretni ušutkan Ramsey sutkinja Olivera ukazao ravno crveni karton.